Ilmakuvaus

Kuvauskopteri Espoossa – tarkat kuvat ja videot ilmasta käsin

Drone-kopterikamera avaa pääsyn haastaviinkin kuvauskohteisiin

Nurmilintu Oy on ilmakuvaukseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa huippulaadukkaat kuvauspalvelut niin yrityksille, julkiselle sektorille kuin yksityisillekin asiakkaille. Ilmakuvauksen välineenä on drone-kuvauskopteri eli drooni, joka on nopea, helppo ja edullinen tapa kuvata kohteita ilmasta. Ennen ilmakuvaus on tehty esimerkiksi helikopterilla tai lentokoneella, ja se onkin ollut merkittävästi tyyriimpää.

Nykyaikainen ilmakuvaus mahdollistaa monipuoliset kuvauspalvelut, ja lennätämme kuvauskopteria Espoon ja Kouvolan seutujen lisäksi tilauksesta koko Suomessa.

Ota yhteyttä & kysy tarjous ilmakuvauksesta!

Mikä on ilmakuvauksen hinta?

Ilmakuvauksen hinta riippuu kuvattavan kohteen laajuudesta. Yleisesti ottaen ilmakuvaus on nykyään yllättävän edullista yksityishenkilöidenkin tilattavaksi. Drone-kuvauskopteri on helppokäyttöinen, ja sitä käyttämään ei tarvita kuin yksi ihminen. Lisäksi kevyt välineistö on helposti kuljetettavissa kuvauspaikalle minne tahansa, joten kuljetuskulut ovat matalat.

Ota yhteyttä ja kerro lisää siitä, minkälainen kuvauskohde olisi kyseessä. Annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen ilmakuvauksesta.

MIHIN TARKOITUKSEEN ILMAKUVAUS SOPII?

Ilmakuvaus on erinomainen tapa kuvata esimerkiksi rakennuksia, maastoa tai tapahtumia ilmasta; näin saadaan kattava kokonaiskuva alueesta tai päästään lähelle vaikeasti kuvattavia yksityiskohtia. Ilmakuvaus soveltuu erinomaisesti myös vapaa-aikaan; kuvauskopteri on hauska ja erilainen keino ikuistaa esimerkiksi häät, firman juhlat tai syntymäpäiväjuhlat uudesta vinkkelistä. Tyypillisimmät ilmakuvauksen kohteet ovat meillä olleet seuraavia:

  • kiinteistökuvaus
  • rakennusvaihekuvaus
  • huoltokuvaus
  • yritysesittelykuvaus
  • liikennekuvaus
  • tapahtumakuvaus
  • elämyskuvaus
Kuvauskopteri sopii kaikenlaisiin ilmasta kuvattaviin kohteisiin, ja otamme mielellämme vastaan myös uusia haasteita. Kuvagalleriassa voit tutustua työmme jälkeen.